LACP 2013 Vision Awards Silver Winner LACP 2013 Vision Awards Bronze Winner LACP 2013 Vision Awards Regional Special Acheivement Winner

Për FKPK-në

Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës (FKPK) është institucion publik i pavarur i themeluar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës. FKPK është krijuar sipas modelit të kontributeve pensionale të definuara, që nënkupton se secili kontribuues kursen për pension në një llogari personale.
më shumë

Punëdhënësit

trusti

Çdo punëdhënës në Kosovë është i obliguar të paguajë kontribute pensionale për të punësuarit e vet. Pensioni i ardhshëm i punëtorit varet kryesisht nga lartësia e këtij kontributi pensional. Pra, definimi i pensionit fillon nga punëdhënësi, përmes pagesës dhe raportimit të saktë.

më shumë

Punëmarrësit

Punmarrsit

Pensioni juaj i ardhshëm varet në masën më të madhe nga kontributet pensionale që i paguani përgjatë moshës së punës! Nëse jeni i punësuar, sigurohuni që punëdhënësi juaj është duke paguar kontributin pensional për ju. Nëse jeni i vetëpunësuar, paguani me rregull kontributet tuaja pensionale.

më shumë

FKPK më

1.3005 EUR
Kontribuues
497 mijë
Kontribuues aktivë
282 mijë
Taksa investuese (për vit)
0.40 %
Taksa operacionale (për vit)
0.085 %

Bursat Kryesore

1 DOW 17,084.49
+33.74 (0.20%)
2 S&P 2,014.89
+1.46 (0.07%)
3 NASDAQ 4,830.47
+19.68 (0.41%)

Kontakt

FKPK punon prej të hënës deri të premtën me orarin 08:00-16:00, përveç festave zyrtare.
info@trusti.org
Agim Ramadani, Nr. 10
10000 Prishtinë
+ 381 (0) 38 244 341
+ 381 (0) 38 244 368
Për ankesa na shkruani në: ankesa@trusti.org
© 2015 Trusti. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.Design & Development by Trusti